Tolomeo Micro Væglampe Alu - Artemide

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.772,80 kr
Pris: 2.216,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tolomeo Micro Væglampe er blevet designet af Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina, og den er blevet produceret hos Artemide. Designduoen har ladet sig inspirere af den populære arkitektlampe, og de har fået denne elegante og enkle væglampe ud af det. Fokusset fra designerne ligger på funktionalitet, kvalitet og fleksibilitet.  

Denne fleksibilitet viser sig ved, at du kan justere lampearmen eller lampehovedet, så du får lyset i den retning, som du ønsker det. Denne fleksibilitet gør også lampen god som arbejdslampe. Den er blandt de mest populære lamper, og regnes for at være en frontrunner indenfor design, lysudbytte og æstetik.

Du kan købe Tolomeo Micro Væglampe i denne alu farve. Den kan også købes i følgende farver: Sort, rød, blå eller orange.

 
Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : A010900 + A025150
EAN : 8052993017291

Tolomeo væglampe er en funktionel og fantastisk lampe, der kan bruges flere steder i din bolig. I køkkenet over arbejdsbordet, i soveværelset som læselampe (kan nå langt ud i forhold til elevationssenge) og i stuen som diskret læselampe. Lampen giver et koncentreret neadrettet lys og er velegnet til LED lyskilder.

Designer: Michele De Lucchi, Giancarlo Fassina
Fatning: E14
Lyskilde: max 60 watt
L: 41 cm
Incl. vægbeslag og afbryder på ledning.