Tolomeo Micro Væglampe Sort - Artemide

  Levering 1-4 hverdage
2.216,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tolomeo Micro Væglampe er en Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina-designet væglampe, som er blevet produceret hos Artemide. Duoen har fået sin inspiration efter den populære arkitektlampe, og resultatet er blevet denne elegante og enkle væglampe. Designerne lægger et stort fokus på lampens funktionalitet, kvalitet og fleksibilitet.

Med denne fleksibilitet, så kan du justere lampehovedet og lampearmen, og på den kan den lyse derhen, hvor du ønsker det. Og med denne fleksibilitet, så vil den også være god som arbejdslampe. Den står som en af de mest populære lamper i dag, og anses som værende en frontrunner på design, æstetik og lysudbytte området.

Tolomeo Micro Væglampe kan købes i denne sorte farve. Derudover kan du også købe den i disse farver: Rød, blå, orange eller i alu.

Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : A010930 + A025150
EAN : 8052993017406

Tolomeo væglampe er en funktionel og fantastisk lampe, der kan bruges flere steder i din bolig. I køkkenet over arbejdsbordet, i soveværelset som læselampe (kan nå langt ud i forhold til elevationssenge) og i stuen som diskret læselampe. Lampen giver et koncentreret neadrettet lys og er velegnet til LED lyskilder.

Designer: Michelle De Lucchi, Giancarlo Fassina
Fatning: E14
Lyskilde: max 60 watt
L: 41 cm
Incl. vægbeslag og afbryder på ledning.