Tolomeo Micro Bordlampe Orange - Artemide

  Levering 1-4 hverdage
2.331,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tolomeo Micro Bordlampe er designet af duoen Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina, og Artemide har stået for at producere lampen. De designede bordlampen i 1987, og den bærer stadig sit oprindelige design. Den er gået hen og blevet til en af de mest populære bordlamper, samt en frontrunner på flere områder som æstetik, bekvemmelighed, lysudbytte og design.

En yderligere årsag til Tolomeo Micro er blevet så populær, som den er, skal findes ved lampens fleksibilitet. Den er designet med en justerbar krop, der giver dig komplet kontrol over lyset. De har fremstillet lampen med kvalitetsmaterialer, og så har de haft et fokus på at levere et godt håndværk.

Da den har alle disse egenskaber og kvaliteter, så kan den placeres flere forskellige steder. Den vil egne sig godt til et privat hjem, til et bibliotek, til et hotel eller til et kontor. Tolomeo Micro Bordlampe kan købes i forskellige farver. Den kan købes i denne orange farve, og så kan den også købes i disse farver: LED Alu, poleret aluminium, rød, blå, sort eller i alu.

Vær opmærksom på, at Micro og Midi modellen ikke har en afbryder siddende på skærmen.

Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : A011860
EAN : 8052993018120

Tolomeo micro bordlampe er en yderst funktionel og moderne bordlampe, der kan bruges både på skrivebordet, som læselampe og alle andre steder, hvor du ønsker et koncentreret og nedadrettet lys. Tolomeo micro fåes i et væld af farver, og dermed gøre din indretning helt personlig. 

Designer: Michelle De Lucchi, Giancarlo Fassina
Fatning: E14
Lyskilde: max 60 watt
Ø: 11 cm
H: 37 cm
Bordfod Ø: 16,5 cm

Leveres incl. bordfod.