Tolomeo Micro Bordlampe Sort - Artemide

  Levering 1-4 hverdage
2.292,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tolomeo Micro Bordlampe er en Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina designet lampe, som er blevet produceret hos Artemide. De designede lampen i 1987, og den er en af de mest populære bordlamper i dag. Den er frontrunner på flere områder som æstetik, bekvemmelighed, design og lysudbytte.

En anden årsag til Tolomeo Micro Bordlampe er så populær som den er, er grundet dens fleksible evner. De har designet den med en justerbar krop, der giver dig fuld kontrol over lyset. De har fremstillet den af kvalitetsmaterialer, og haft et fokus på et stærkt håndværk.

Med disse kvaliteter, så vil den kunne benyttes flere forskellige steder. Den vil kunne bruges i et privat hjem, i et bibliotek, i et hotel eller på et kontor. Tolomeo Micro Bordlampe kan købes i denne sorte farve. Derudover, så kan den også købes i: Alu, orange, LED alu, poleret aluminium, rød eller i blå.

Vær opmærksom på, at der ikke sidder en afbryder på skærmen af Micro eller Midi modellen.

Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : A011830
EAN : 8052993017994

Tolomeo micro bordlampe er en yderst funktionel og moderne bordlampe, der kan bruges både på skrivebordet, som læselampe og alle andre steder, hvor du ønsker et koncentreret og nedadrettet lys. Tolomeo micro fåes i et væld af farver, og dermed gøre din indretning helt personlig. 

Tolomeo Micro bordlampe.
Design: Michele De Lucchie & Giancarlo Fassina.
H: 37 cm
Ø: 11 cm
Bordfod Ø: 16,5 cm.
E14. Maks. 60 watt.
Leveres incl. bordfod.