Tolomeo Micro Bordlampe Blå - Artemide

  Levering 1-10 hverdage
2.331,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina er designerne bag Tolomeo Micro Bordlampe, og Artemide har produceret den. De designede lampen i 1987, og den bærer det oprindelige design. Det er en enormt populær bordlampe, og bliver set som en af de førende lamper på områder som: Æstetik, lysudbytte, design og bekvemmelighed.

En anden årsag til Tolomeo Micro er så vellidt, er grundet dens fleksibilitet. Designet med en justerbar krop, der giver dig fuld kontrol over belysningen. De har fremstillet den af kvalitetsmaterialer, og lægger et stort fokus på deres håndværk.

Med sådan nogle kvaliteter, så vil du kunne benytte den flere forskellige steder. Den kan bruges i et privat hjem, på et kontor, på et hotel eller på et bibliotek. Tolomeo Micro Bordlampe kan købes i en række forskellige farver. Den kan købes i denne blå farve. Og så kan den også købes i sort, alu, orange, LED alu, poleret aluminium eller i rød.

NB: Micro og Midi modellen har ikke en afbryder på skærmen.

Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : A011850
EAN : 8052993018083

Tolomeo micro bordlampe er en yderst funktionel og moderne bordlampe, der kan bruges både på skrivebordet, som læselampe og alle andre steder, hvor du ønsker et koncentreret og nedadrettet lys. Tolomeo micro fåes i et væld af farver, og dermed gøre din indretning helt personlig. 

Designer: Michelle De Lucchi, Giancarlo Fassina
Fatning: E14
Lyskilde: max 60 watt
Ø: 11 cm
H: 37 cm
Bordfod Ø: 16,5 cm

Leveres incl. bordfod.