Tolomeo Micro Bordlampe Alu - Artemide

  Levering 1-4 hverdage
2.292,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tolomeo Micro Bordlampe er blevet designet af Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina, og den er blevet produceret hos Artemide. Den er designet i 1987, og dette er det oprindelige design. Det er en af de mest populære bordlamper, og anses som værende en frontrunner på områder som: Design, lysudbytte, bekvemmelighed og æstetik.

En anden grund til Tolomeo Micro er så populær, er på grund af dens fleksibilitet. Den har en justerbar krop, som giver dig fuld kontrol over belysningen. Og så er den fremstillet af kvalitetsmaterialer, og de har lagt et stort fokus på et godt håndværk.

Med alle disse kvaliteter in mente, så vil den kunne bruges mange forskellige steder. Den vil kunne bruges i et privat hjem, på et kontor, hotel og et bibliotek. Du kan købe Tolomeo Micro Bordlampe i en række forskellige farver. Den kan købes i denne alu farve. Derudover kan den købes i: Orange, LED alu, poleret aluminium, rød, blå eller i sort.

OBS: Micro og Midi modellen har ikke en afbryder på skærmen.

Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : A011800
EAN : 8052993017857

Tolomeo micro bordlampe er en yderst funktionel og moderne bordlampe, der kan bruges både på skrivebordet, som læselampe og alle andre steder, hvor du ønsker et koncentreret og nedadrettet lys. Tolomeo micro fåes i et væld af farver, og dermed gøre din indretning helt personlig. 

Designer: Michele De Lucchi, Giancarlo Fassina
Fatning: E14
Lyskilde: max 60 watt
Ø: 11 cm
H: 37 cm
Bordfod Ø: 16,5 cm

Leveres incl. bordfod.