Tolomeo Micro Bordlampe Poleret Aluminium - Artemide

  Levering 1-4 hverdage
2.331,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina er designerne bag Tolomeo Micro Bordlampe, og Artemide har produceret bordlampen. De designede den i 1987, og dette er lampens oprindelige design. Den er blandt de mest populære bordlamper, og ses som en frontrunner på flere områder. Det er områder som design, æstetik, lysudbytte og bekvemmelighed.

En anden årsag til at Tolomeo Micro er populær, er grundet lampens fleksibilitet. De har designet den med en justerbar krop, og derfor har du kontrol over belysningen. Den er fremstillet med kvalitetsmaterialer, og de har fokuseret på et godt og solidt håndværk.

Da den har disse kvaliteter, så vil den kunne bruges flere steder. Det kan eksempelvis være på et bibliotek, på et kontor, i et hotel eller i et privat hjem. Tolomeo Micro Bordlampe kan købes i denne poleret aluminium farve. Og så kan den også købes i disse farver: Rød, blå, sort, alu, orange eller i LED alu.

Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : A001300
EAN : 8052993015846

Tolomeo micro bordlampe er en yderst funktionel og moderne bordlampe, der kan bruges både på skrivebordet, som læselampe og alle andre steder, hvor du ønsker et koncentreret og nedadrettet lys. Tolomeo micro fåes i et væld af farver, og dermed gøre din indretning helt personlig. 

Designer: Michelle De Lucchi, Giancarlo Fassina
Fatning: E14
Lyskilde: max 60 watt
Ø: 11 cm
H: 37 cm
Bordfod Ø: 16,5 cm

Leveres incl. bordfod.