Tolomeo Micro Bordlampe LED Alu - Artemide

  Levering 2 -10 hverdage
2.964,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tolomeo Micro Bordlampe er designet af duoen Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina, og Artemide har produceret den. Den blev oprindeligt designet i 1987, og den bærer stadig sit originale design. I dag er den blandt de mest populære bordlamper, og bliver set som førende på områder som: Lysudbytte, æstetik, bekvemmelighed og på design.

En anden årsag til Tolomeo Micros popularitet findes hos dens fleksible evner. Det kan ses hos den justerbare krop, der giver dig komplet kontrol over belysningen. De har lavet lampen ud af materialer af høj kvalitet, og de har fokuseret på et stærkt håndværk.

Med disse førsteklasses kvaliteter, så vil den kunne benyttes mange steder. Man vil kunne bruge den på et kontor, på et hotel, i et privat hjem eller på et bibliotek. Tolomeo Micro Bordlampe kan købes i syv forskellige farver. Den kan købes i denne LED Alu farve. Og så kan den også købes i: Poleret aluminium, rød, blå, sort, alu eller i orange.

Vær opmærksom på, at hverken Micro eller Midi modellen har en afbryder siddende på skærmen.

Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : A011900
EAN : 8052993018298

Tolomeo micro bordlampe er en yderst funktionel og moderne bordlampe, der kan bruges både på skrivebordet, som læselampe og alle andre steder, hvor du ønsker et koncentreret og nedadrettet lys. Tolomeo micro fåes i et væld af farver, og dermed gøre din indretning helt personlig. 

Designer: Michelle De Lucchi, Giancarlo Fassina
Lyskilde: 9,6 watt LED
Ø: 11 cm
H: 37 cm
Bordfod Ø: 16,5 cm
 

Leveres incl. bordfod og lysdæmper.