Soho W5 LED Hvid 3000K - Så længe lager haves - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.795,00 kr
Pris: 5.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Ronni Gol er designeren bag Soho W5. Det er en væglampe, som er blevet produceret af Light-Point. Den er blevet designet med et enkelt og elegant design, som giver et moderne look til lampen. Det er et stærkt look, som også giver resten af lokalet en moderne følelse.

Det er en lampe, som tilhører IP-klassen IP54. Det har den betydning, at Soho W5 kan modstå støv, og den kan modstå at blive oversprøjtet med vand. Derfor kan du bruge den både indenfor og udenfor.

Du kan hænge Soho W5 op enkeltvis. Den kan også bruges i en klynge med andre lamper. Her kan den fint hænge sammen med lamper i andre farver og størrelser. Med sådan en fleksibilitet, så har du flere muligheder for at vise dit udtryk frem.

Lampen er indbygget med en LED-lyskilde. LED er et godt valg, fordi det er en strømbesparende lyskilde, og derfor er den god for miljøet og du får mulighed for at spare på din elregning. Og så kan du købe Soho W5 i tre forskellige farver. Du kan købe den i denne hvide farve. Og så kan den købes i guld og i sort.

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 256384
EAN : 5711389563844

Lyskilde:  Indbygget LED-lyskilde
Watt: 18W LED - 3000 Kelvin
Mål: Dybde: 11 cm  / Ø: 50 cm 
Materiale: Aluminium
IP Klasse: IP54
Designer: Ronni Gol

Dæmpbar. 

7 års garanti på LED enheden.