Soho W5 LED Sort 3000K - Så længe lager haves -LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.195,00 kr
Pris: 5.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Soho W5 er en væglampe, som er blevet produceret hos Light-Point, og Ronni Gol har designet den. Han har designet lampen med et elegant og et minimalistisk design, som giver lampen et moderne udseende. Det er et moderne udseende, som påvirker resten af rummet, og sætter en moderne følelse.

Den har en tæthedsgrad på IP54. Det vil sige, at Soho W5 kan modstå støv, og den kan tåle at blive oversprøjtet med vand. Derfor kan du sætte lampen op indenfor eller udenfor.

Soho W5 er en lampe, som kan bruges både enkeltvis eller i en klynge. Den kan hænge på egen hånd, og give et godt lys. Og du kan også sætte den op blandt andre lamper, som har forskellige størrelser og farver, og derved frembringe dit særlige udtryk.

Soho W5 er indbygget med en LED-lyskilde. LED har den fordel, at de er strømbesparende, og derfor gør du en god grøn ting med LED samtidig med at du kan spare på elregningen. Du kan også købe lampen i tre forskellige farver. Den kan købes i denne sorte farve. Og så kan du også købe den i hvid eller i guld.

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 256385
EAN : 5711389563851

Lyskilde:  Indbygget LED-lyskilde
Watt: 18W LED - 3000 Kelvin
Mål: Dybde: 11 cm  / Ø: 50 cm 
Materiale: Aluminium
IP Klasse: IP54
Designer: Ronni Gol

Dæmpbar. 

7 års garanti på LED enheden.