PH Artichoke "Koglen" Ø600 Rustfri Stål Pendel LED 3000K - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 78.480,00 kr
Pris: 98.100,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH Artichoke er blevet designet af Poul Henningsen, og Louis Poulsen har produceret pendlen. Han har designet et sandt mesterværk af en lampe. Designet med 72 blade, som de har vinklet med stor præcision, og derefter fordelt ind på 12 unikke række, som hver har 6 blade. Bladene er placeret på en særlig måde, hvor du får et blændfrit lys, uanset hvilken vinkel du kigger fra. Den lyser med en stemningspræget og behagelig belysning, som bliver sendt ud i lokalet på en rundsymmetrisk måde. Med dette lys, så vil den være god at hænge over et spisebord eller i dagligstuen.

Store dele af PH Artichokes produktion foregår i hænderne. Grunden til det er, at de vil bevare lampens høje kvalitet. Poul Henningsen var tre måneder om at designe pendlen. Han har ladet sig inspirere af PH Septima – den klassiske lampe fra 1920erne. Lampen er indbygget med en LED-lyskilde. Det smarte ved den slags lyskilder er, at de er strømbesparende, og derfor er de miljøvenlige.

PH Artichoke blev oprindeligt designet til restauranten Langelinie Pavillionen i København, hvor den stadig hænger i dag. Den blev designet i 1958. PH Artichoke er et internationalt designikon, som vil bringe noget kant og stil med ind i din indretning. Herhjemme er den kendt for at være noget af det bedste indenfor dansk design. Artichoke er dens internationale navn, mens den herhjemme er kendt som PH Kogle. Du kan købe den i denne rustfri stål farve, og så kan den også købes i følgende farver: Hvid, messing, sort.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741110380
EAN : 5703411697160

Lyskilde: Indbygget LED 3000K
Watt: 96W 26 lm/W
Mål: H: 58 cm  / Ø: 60 cm 
Materiale: Blade: Kobber, satin poleret og lakeret. Underside rosa, vådmalet. Top stel: Hvidt, stål. Stel: Højglansforkromet, stål. Ophæng: Højglansforkromet, aluminium.
Ledningslængde: Hvid tekstil 4m & Wire
Designer: Poul Henningsen

Styresystem: Trådløs Bluetooth med Intern Driver