PH Artichoke "Koglen" Ø720 Messing Pendel LED 3000K - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 87.200,00 kr
Pris: 109.000,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH Artichoke er blevet designet af Poul Henningsen, og den er blevet produceret hos Louis Poulsen. Han har designet en skøn lampe, der har 72 blade. Disse blade er blevet vinklet med stor omhyggelighed og præcision. Derefter er de fordelt ind på 12 rækker, hvor der er 6 blade på hver række. Bladene har fået en særlig placering, så de sikrer et blændfrit lys – uanset hvilken vinkel man kigger fra. Derudover danner de også det skulpturelle udseende for lampen. Den giver en behagelig og stemningspræget belysning, som sendes ud på en rundsymmetrisk måde. Det er en belysning, som passer godt til dagligstuen eller over et spisebord.

Dele af produktionen på PH Artichoke foregår i hænderne, så de kan bevare lampens høje kvalitet. Poul Henningsen fik sin inspiration fra den klassiske PH Septima fra 1920erne. Pendlen her er indbygget med en LED-pære. Det smarte ved disse pærer er, at de er strømbesparende, og derfor bliver de miljøvenlige.

PH Artichoke kan købes i denne messing farve, og så kan den også købes i: Sort, hvid, eller i rustfri stål

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741111839
EAN : 5714693040155

Lyskilde: Indbygget LED 3000K
Watt: 96W 33 lm/W
Mål: H: 65 cm  / Ø: 72 cm 
Materiale: Blade: Kobber, satin poleret og lakeret. Underside rosa, vådmalet. Top stel: Hvidt, stål. Stel: Højglansforkromet, stål. Ophæng: Højglansforkromet, aluminium.
Ledningslængde: Hvid tekstil 4m & Wire
Designer: Poul Henningsen

Styresystem: Trådløs Bluetooth med Intern Driver