PH Artichoke "Koglen" Ø720 Hvid Pendel LED 3000K - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 87.200,00 kr
Pris: 109.000,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Poul Henningsen er designeren bag PH Artichoke, og Louis Poulsen er producenten bag. Han har designet et vidunder af en lampe, som har 72 blade, som er blevet vinklet med en stor præcision og omhyggelighed. Bagefter har de fordelt dem ind på 12 rækker, som hver især har 6 blade. Bladene er placeret, så de giver et blændfrit lys, uanset hvor du kigger fra. Samtidig er de med til at danne lampens skulpturelle udseende. Den lyser med et stemningsfyldt og behageligt lys. Det er et lys, som sendes ud på en rundsymmetrisk måde. Med sådan en belysning, så er den velegnet til at blive sat op over et spisebord eller ude i dagligstuen.

Der er en stor del af PH Artichokes produktion, som bliver lavet i hænderne. Det gør de for at bevare lampens høje kvalitet. Det tog Poul Henningsen tre måneder at designe pendlen. Han har ladet sig inspirere af PH Septima lampen fra 1920erne. Denne pendel er indbygget med en LED-lyskilde. Det gode ved disse lyskilder er, at de er strømbesparende, og derfor bliver de til et godt grønt valg.

Du kan købe PH Artichoke i denne hvide farve, og så kan den også købes i: rustfri stål, messing eller i sort. Den blev oprindeligt designet i 1958, hvor den var designet til restauranten Langelinie Pavillionen i København. Det var en lampe, hvis omdømme voksede sig stort og verdensberømt. I Danmark – hvor den også er kendt under navnet PH Kogle – står den som noget af det bedste indenfor dansk design. Og i udlandet, bliver den anset for at være et internationalt designikon.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741110694
EAN : 5703411735107

Lyskilde: Indbygget LED 3000K
Watt: 96W 38 lm/W
Mål: H: 65 cm  / Ø: 72 cm 
Materiale: Blade: Kobber, satin poleret og lakeret. Underside rosa, vådmalet. Top stel: Hvidt, stål. Stel: Højglansforkromet, stål. Ophæng: Højglansforkromet, aluminium.
Ledningslængde: Hvid tekstil 4m & Wire
Designer: Poul Henningsen

Styresystem: Trådløs Bluetooth med Intern Driver