Pan Væglampe Klar Akryl - Udstillingsmodel - DCW Editions

  Levering 1-10 hverdage
Specialpris 1.741,00 kr
Pris: 3.482,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Pan Væglampe er en væglampe, som er designet af Simon Schmitz, og den er produceret hos den franske producent DCW Editions. Den er en del af deres ”Collection atmospherics” samling.

Pan Væglampe er en elegant lampe, som kan bruges i alle måder at indrette sig på. Den lyser med et varmt lys, der vil skabe en afslappende atmosfære. Den kan bruges enkeltvis og den kan bruges i kombination med flere Pan lamper, og skabe en utrolig effekt. Med dens enkle og elegante design, så kan du benytte den mange forskellige steder. Det kan være på et kontor, i et køkken eller i en spisestue.

Simon Schmitz er en designer, som er kendt for at sætte det skulpturelle og bevægelse forrest i sine designs. Det kan man mærke ved lampens cirkulære form og sorte struktur som kontrollerer dæmpningen af lyset samt lysets output. Man kan ændre lysets retning ved at skube den centrale sorte cirkel ind, og man roterer lysstrømningen ved at benytte sølvknoppen. Når man er færdig trækket man den sorte skive ud igen. Diffuseren er transparent, hvilket har den effekt, at den tager højde for sine omgivelser, og diffuserer lyset henover væggen, på den måde du ønsker det. Det resulterer i en interessant måde at lege med lys på. En innovativ og fremsynet måde at tænke belysning på.

Designeren Bag

David Trubridge designer om

Specifikationer
Varenummer : udst Pan DcW væg
EAN : 3700677652171

Lyskilde: Indbygget LED
Watt: 6W - 2700K -600 lumen (Dæmpbar)
Mål: Ø: 44 cm / D: 11,9 cm
Materiale: Metal og Akryl
Ledningslængde: Monteres direkte i lampeudtag
Designer: Simon Schmitz