Luxy H5 Pendel Rød Ledning/Blank Rød Skærm - Rotaliana

  Levering 1-4 hverdage
1.595,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Luxy H5 Pendel er blevet designet af Dante Donegani & Giovanni Lauda, og Rotaliana har produceret den. Lampen skinner med en direkte og diffus belysning, og denne belysning giver en varm og elegant stemning i lokalet. Indersiden af glasset er blevet slebet, og på ydersiden er der to belægninger af maling. Denne proces får lampen til at give denne belysning.

De har designet Luxy H5 Pendel med et moderne og frisk design, og så har den et nordisk touch. Med dette design, så passer den til forskellige boligindretninger. Den egner sig godt inde over et køkkenbord, et spisebord eller over sofabordet. Og så er det en pendel, som kan bruges enkeltvis, i en klynge eller i en række.

Denne Luxy H5 Pendel har en rød ledning og en blank rød skærm. Du kan også købe denne pendel i disse farver: rød ledning/blank sort skærmrød ledning/mat hvid skærm, sort ledning/blank gul skærm, sort ledning/blank hvid skærmsort ledning/blank rød skærm, sort ledning/blank sort skærm, sort ledning/mat hvid skærmhvid ledning/blank gul skærm, hvid ledning/blank hvid skærm, hvid ledning/blank rød skærmhvid ledning/blank sort skærm, hvid ledning/mat hvid skærm, rød ledning/blank gul skærm eller i rød ledning/blank hvid skærm

Specifikationer
Varenummer : 1LXH5R0ZRO + KPA05004

Designer: Dante Donegani & Giovanni Lauda
Materiale: Glas og stål
Lyskilde: E14 max 40 watt
Ø: 13,5 cm
Ledning: 2,10 m stofledning 

Bemærk, forkert produktbillede!