Toldbod 155 Pullert udendørs lampe Sort - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
6.175,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Toldbod 155 pullert blev designet og produceret af Louis Poulsen, og kom ud på markedet i 2006.  En enkel og stilsikker udendørslampe, som er designet efter PHs ellipse reflektor. Den har en stærk og elegant stang, og ud fra denne stang, er der en lille fiks arm der stikker ud. Denne arm holder lampeskærmen. Det betyder, at Toldbod 155 har skærmet pæren af, og vi får et blændfrit lys. Vi får et behageligt, koncentreret og nedadrettet lys ud af lampen. Indersiden af skærmen er mat og hvidmalet, hvilket er med til at øge lysudbyttet. Det fine og simple design gør, at lampen passer til forskellige hjem. Det er en udendørslampe, der både kan bruges ved indkørslen og ved haven.

Toldbod 155 pullert benytter sig af LED teknologi, hvilket er med til at skabe det her behagelige lys. En anden fordel ved LED-belysning er, at det bruger mindre strøm end andre pærer gør, så de vil også være et godt valg i forhold til miljøet.

Lampens tæthedsgrad (eller IP-klasse) er på 44. Det første firtal fortæller os, at den er beskyttet mod faste genstande der har en diameter på 1 millimeter eller mere. Og det andet firtal lader os vide, at Tolbod 155 er beskyttet mod oversprøjtning.

Med sine 90 centimeter i højden, så er lampen oppe i en fornuftig højde, der lyser dine fliser godt op. Det gør, at man trygt kan orientere sig, hvis det er mørkt, når man skal op ad indkørslen. Den findes i to farver: Der er denne sorte udgave, og så er der en aluminiumsfarvet version. Toldbod 155 pullert er en solid lampe at have stående udenfor. Med sit enkle og fikse look, så er det en flot og elegant designlampe.

Designeren Bag

Louis%20Poulsen%20

Specifikationer
Varenummer : 5747293272
EAN : 5703411196144

Lyskilde: E14
Watt: 40W
Mål: H: 90 cm / Ø arm: 26 cm / D: 15,5 cm 
Materiale: Aluminiumsfarvet med struktureret overflade eller sort med struktureret overflade, pulverlakeret.
IP Klasse: 44
Designer: Louis Poulsen A/S