IC S2 Pendel Stål - Flos

  Levering 2 -10 hverdage
Specialpris 3.858,75 kr
Pris: 5.145,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Michael Anastassiades er designeren bag IC S2 Pendel, og Flos har produceret den. Det er en stilsikker og elegant pendel, som er designet med et let design, som egner sig godt til alle rum. Det er en pendel, som balancerer sin egen enkelthed samt elegance. På samme tid jonglerer de med dens form og funktion. Den har en lyskugle siddende på sin spinkle metalstang. Lampen har et pustet opalglas, som sørger for en rolig og behagelig belysning.

Michael Anastassiades blev inspireret til IC S2, da han havde set et videoklip med kontaktjongløren Tony Duncan. Han siger selv: ”Jeg stødte på et online videoklip af en kontaktjonglør, Tony Duncan. Han snurrede et sæt kugler, flyttede dem rundt på sine arme og på kanten af sine fingre. Da jeg, hypnotiseret af det magiske i hans dygtighed, pludselig ser kuglerne ligge helt stille, ønskede jeg at fange præcis det øjeblik! ”

Du kan købe IC S2 Pendel i denne stål farve. Den kan også købes i sort eller i messing. Du har også mulighed for at købe pendlen i to forskellige størrelser. Denne udgave har en højde på 72 centimeter og en diameter på 30 centimeter. Så er der IC S1, der har en højde på 48,2 centimeter og en diameter på 20 centimeter.

 
Specifikationer
Varenummer : F3176057
EAN : 8059607003435

Designer: Michael Anastassiades
Lyskilde: E 27 Max.205 watt
Ledning: 4 m.
Mål: H 72cm.
        Ø 30 cm.