IC S2 Pendel Messing - Flos

  Levering 2 -10 hverdage
5.145,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

IC S2 er en Michael Anastassiades-designet pendel, som er blevet produceret hos Flos. Han har designet en elegant og stilsikker pendel, som bærer et let design, der får den til at passe ind i alle rum. Denne pendel balancerer sin elegance og sin enkelthed, og på samme tid jonglerer de med dens funktion og form. Den er designet med en lyskugle som sidder på metalstangen. Der er et pustet opalglas, der sørger for en behagelig og rolig belysning.

Michael Anastassiades fik sin inspiration til IC S2, efter han så et videoklip med kontaktjongløren Tony Duncan. Han udtaler selv: ”Jeg stødte på et online videoklip af en kontaktjonglør, Tony Duncan. Han snurrede et sæt kugler, flyttede dem rundt på sine arme og på kanten af sine fingre. Da jeg, hypnotiseret af det magiske i hans dygtighed, pludselig ser kuglerne ligge helt stille, ønskede jeg at fange præcis det øjeblik! ”

IC S2 kan købes i to forskellige farver. Den kan købes i denne messing farve, og den kan også købes i sort eller i stål. Pendlen kan købes i to forskellige størrelser. Denne udgave har en højde på 72 centimeter og en diameter på 30 centimeter. Der er også IC S1, som har en højde på 48,2 centimeter og en diameter på 20 centimeter.

 
Specifikationer
Varenummer : F3176059
EAN : 8059607003442

Designer: Michael Anastassiades
Lyskilde: E 27 Max.205 watt
Ledning: 4 m
Mål: H 72 cm.
        Ø 30 cm.