IC S1 Pendel Stål - Flos

  Levering 2 -10 hverdage
3.860,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Michael Anastassiades har designet IC S1, og denne pendel er blevet produceret hos Flos. Han har designet en stilsikker og elegant pendel, som har et let design der gør den passende at bruge i alle rum. Den balancerer sin elegance og sin enkelthed og på samme tid jongleres der med dens form og funktion. Den er designet med en lyskugle, der hviler på den tynde metalstang. Den har et pustet opalglas, som giver en behagelig og rolig belysning.

Inspirationen til IC S1 har Michael Anastassiades fundet i et videoklip med kontaktjongløren Tony Duncan. Som Anastassiades selv siger: ”Jeg stødte på et online videoklip af en kontaktjonglør, Tony Duncan. Han snurrede et sæt kugler, flyttede dem rundt på sine arme og på kanten af sine fingre. Da jeg, hypnotiseret af det magiske i hans dygtighed, pludselig ser kuglerne ligge helt stille, ønskede jeg at fange præcis det øjeblik! ”

IC S1 kan købes i denne stål farve. Du kan også købe den i sort eller i messing. Du kan også købe denne pendel i to forskellige størrelser. Denne udgave har en højde på 48,2 centimeter og en diameter på 20 centimeter. Du kan også købe en IC S2, der har en højde på 72 centimeter og en diameter på 30 centimeter.

 
Specifikationer
Varenummer : F3175057
EAN : 8059607003329

Designer: Michael Anastassiades
Lyskilde: E 14 Max.60 watt (Rørpære)
Ledning: 4 m.
Mål: H 48,2 cm.
        Ø 20 cm.