IC S1 Pendel Messing - Flos

  Levering 1-4 hverdage
3.860,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

IC S1 er en pendel, som er designet af Michael Anastassiades, og Flos har produceret den. Det er en elegant og stilsikker pendel med et let design, der gør den velegnet at bruge i ethvert rum. Den balancerer flot sin enkelthed og elegance, og samtidig jonglerer de med dens form og funktion. Designet med en lyskugle, som hviler på den spinkle metalstang. Den er lavet med et pustet opalglas, som giver et roligt og behageligt lys.

Michael Anastassiades har fundet inspiration til IC S1 i et videoklip med kontaktjongløren Tony Duncan. Han siger selv: ”Jeg stødte på et online videoklip af en kontaktjonglør, Tony Duncan. Han snurrede et sæt kugler, flyttede dem rundt på sine arme og på kanten af sine fingre. Da jeg, hypnotiseret af det magiske i hans dygtighed, pludselig ser kuglerne ligge helt stille, ønskede jeg at fange præcis det øjeblik! ”

Du kan købe IC S1 i to forskellige farver. Den kan købes i denne messing farve, og du kan også købe den i en sort farve eller i en stål farve. Der er to udgaver af pendlen. Denne udgave har en højde på 48,2 centimeter og en diameter på 20 centimeter. Og så er der IC S2, som har en højde på 72 centimeter og en diameter på 30 centimeter.

 
Specifikationer
Varenummer : F3175059
EAN : 8059607003336

Designer: Michael Anastassiades
Lyskilde: E 14 Max.60 watt (Rørpære)
Ledning: 4 m.
Mål: H 48,2 cm.
        Ø 20 cm.