IC C/W2 Væglampe Stål - Flos

  Levering 2 -10 hverdage
5.070,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Michael Anastassiades er designeren bag IC C/W2 væglampen, og Flos har stået for produktionen. Med denne væglampe balancerer han lampens enkelthed og elegance, og på samme tid leger han med funktionen og formen. Lyskuglen sidder på en tynd metalstang, som lyser overfladen af krom eller messing op. Den er designet med et enkelt og let design, der får den til at passe ind i forskellige indretningsstile. Den har et tidløst og elegant design.

Michael Anastassiades blev inspireret efter han så et videoklip med Tony Duncan, som er kontaktjonglør. I denne video snurrede Duncan et sæt kugler og flyttede dem på sine arme, og på kanten af sine fingre. Anastassiades blev hypnotiseret af Duncans evner, og han ønskede at indfange dét øjeblik, hvor kuglerne lå stille. Det har han gjort med IC C/W.

Vi får en behagelig belysning fra IC C/W2, og det er et lys, som vil passe godt til private og professionelle omgivelser. Du kan købe denne væglampe i to forskellige farver. Den kan købes i denne stål farve, og den kan købes i sort eller i messing. Denne udgave har en højde på 31,6 centimeter og en diameter på 41,6 centimeter. Og så er der IC C/W1, som har en højde på 21,6 og en diameter på 25,1 centimeter.

 
Specifikationer
Varenummer : F3179057
EAN : 8059607003602

Designer: Michael Anastassiades
Lyskilde: E 27 Max.205 watt
Mål: H 31,6cm.
        Ø 41,6 cm.