IC C/W2 Væglampe Messing - Flos

  Levering 2 -10 hverdage
5.070,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

IC C/W2 er en Michael Anastassiades-designet væglampe, og den er blevet produceret hos Flos. Han balancerer lampens enkelthed og elegance, samtidig med at han leger med dens form og funktion. Lampens lyskugle sidder på en tynd metalstang, der lyser overfladen af enten messing eller krom op. Med dens lette og enkle design, så vil den passe ind i flere forskellige indretningsstile. Den bærer et tidløst og elegant design.

Michael Anastassiades fik inspiration til IC C/W lampeserien efter han så et videoklip med kontaktjongløren Tony Duncan. Her snurrede Duncan et sæt kugler, og flyttede dem på sine arme og på kanten af sine fingre. Duncans talentniveau hypnotiserede Anastassiades, og han ville indfange dét moment, hvor kuglerne lå helt stille.

IC C/W2 lyser med et behageligt lys, som egner sig til både professionelle såvel som private omgivelser. Denne væglampe kan købes i to forskellige farver. Den kan købes i denne messing farve, og den kan også købes i sort eller i stål. Denne IC C/W2 har en højde på 31,6 centimeter og en diameter på 41,6 centimeter. Der er også IC C/W1 udgaven, som har en højde på 21,6 centimeter og en diameter på 25,1 centimeter.

 
Specifikationer
Varenummer : F3179059
EAN : 8059607003619

Designer: Michael Anastassiades
Lyskilde: E 27 Max.205 watt
Mål: H 31,6 cm.
        Ø 41,6 cm.