IC C/W1 Væglampe Messing - Flos

  Levering 2 -10 hverdage
3.810,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

IC C/W1 er en væglampe, som er designet af Michael Anastassiades, og den er blevet produceret hos Flos. Her balancerer han med lampens enkelthed og elegance, mens han leger med formen og funktionen. Lampens enkle lyskugler hænger på en spinkel metalstang, som stolt lyser overfladen af enten messing eller krom op. Det enkle og lette design, får lampen til at passe ind i mange forskellige indretningsstile. Designet er tidløst og elegant.

Inspirationen til IC C/W lampeserien opstod efter designeren Michael Anastassiades så et videoklip af Tony Duncan, som er kontaktjonglør. Duncan snurrede et sæt kugler og flyttede dem på sine arme og kanten af sine fingre. Og her blev Anastassiades hypnotiseret af Duncans evner, og ønskede af indfange dét øjeblik, hvor kuglerne lå helt stille.

IC C/W giver et behageligt lys, som både vil kunne bruges professionelt såvel som privat. Du kan købe denne lampe i to forskellige farver. Den kan købes i denne messing farve, og så kan den også købes i sort eller i stål. Denne udgave har en højde på 21,6 centimeter og en diameter på 25,1 centimeter. Du kan også købe IC C/W2, som har en højde på 31,6 centimeter og en diameter på 41,6 centimeter.

 
Specifikationer
Varenummer : F3178059
EAN : 8059607003527

Designer: Michael Anastassiades
Lyskilde: E 14 Max.60 watt
Mål: H 21,6 cm.
        Ø 25,1 cm.