IC C/W1 Væglampe Stål - Flos

  Levering 2 -10 hverdage
3.810,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pære, se anbefalet pære i beskrivelsen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Michael Anastassiades er designeren bag IC C/W1, og denne væglampe er blevet produceret hos Flos. Med denne lampe, balancerer han lampens enkelthed og elegance, samtidig med at han leger med dens funktion og form. Lampen har enkle lyskugler, som sidder på en spinkel metalstang. Denne metalstang vil lyse overfladen af enten krom eller messing op. Lampens lette og enkle design, gør den velegnet i mange forskellige indretningsstile. Den bærer et tidløst og elegant design.

Michael Anastassiades blev inspireret til IC C/W lampeserien, efter han så et videoklip med kontaktjongløren Tony Duncan. I klippet snurrede Duncan et sæt kugler og flyttede dem på sine arme og kanten af sine fingre. Duncans talent hypnotiserede Anastassiades, og han ville indfange dét øjeblik, hvor kuglerne lå helt stille.

IC C/W1 lyser med et behageligt lys, der passer ind i et professionelt såvel som privat hjem. Du kan købe denne væglampe i to forskellige farver. Den kan købes i denne stålfarve, og den kan også købes i sort eller i messing. Denne udgave har en højde på 21,6 centimeter og en diameter på 25,1 centimeter. Der er også IC C/W2, som har en højde på 31,6 centimeter og en diameter på 41,6 centimeter.

 
Specifikationer
Varenummer : F3178057
EAN : 8059607003510

Designer: Michael Anastassiades
Lyskilde: E 14 Max.60 watt
Mål: H 21,6 cm.
        Ø 25,1 cm.