Ghost 2 - 2 x 6W LED Sort - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.545,75 kr
Pris: 2.995,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oplev moderne elegance med Ghost 2 – 2 x 6W LED, et imponerende indbygningsspot designet af Ronni Gol og produceret af Light-Point. Dette unikke lampekoncept kombinerer et cirkulært design med en rektangulær form og skaber en skarp, men enkel lampe med et klassisk udtryk og industrielt touch.

Ghost 2 – 2 x 6W LED er skabt ud fra Ronni Gols ”less is more” filosofi, og resultatet er en lampe, der overrasker med sin enkle og elegante ydeevne. Det runde design harmoniserer smukt med lampens rektangulære form, og skaber et visuelt imponerende udseende. Den industrielle enkelhed i designet giver lampen et stilfuldt og moderne udtryk, der passer perfekt til nutidens indretningsstil.

Lampen er tilgængelig i denne elegante sorte farve, men kan også købes i messing, titanium eller rose gold. Denne alsidighed i farvevalg giver dig mulighed for at tilpasse lampen efter din personlige smag og boligindretning.

Ronni Gols Ghost 2 – 2 x 6W LED er ikke blot en lampe, men et kunstværk, der skaber en forrygende belysningsoplevelse. Invester i denne moderne indbygningsspot og tilføj et strejf af industrielt raffinement til dit hjem. Bestil din Ghost 2 – 2 x 6W LED i dag og nyd den perfekte kombination af stil og funktion.

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 270851
EAN : 5711389708511

Lyskilde: Indbygget LED-lyskilde
Watt: LED 2 x 6W 2700/3000K
Mål: Bredde: 20 cm / Længde: 11 cm / Højde: 5,8 cm
Materiale: Aluminium
Designer: Ronni Gol

7 års garanti på LED enheden.