Focus Mini 2 LED Hvid - 3000K - LIGHT-POINT

  Levering 1-4 hverdage
2.195,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Focus Mini 2 er et spotlight, som er blevet designet af Ronni Gol. Det er produceret hos Light-Point. Et af Ronni Gols kendetegn er hans evne til at designe med rene linjer, og det er en stil, som har påvirket dette spotlight. Det kan man se på lampens kvadratiske base. På denne base sidder lampens to fleksible lampehoveder. De kan rotere 350 grader, og på den måde får du mulighed for at styre lysretningen. Den er designet med et stilrent og enkelt look, som får den til at passe godt ind i flere forskellige boligindretninger.

Du har mulighed for at bruge Focus Mini 2 på forskellige måder. Den kan give en almindelig belysning. Og så kan man også bruge den til at skabe et fokus på noget særligt i lokalet. Så hvis du har en reol eller et maleri som du gerne vil gøre opmærksom på, så kan dette være en god lampe at kigge på. Og så er den blevet indbygget med en LED-pære. LED er en god pære, da den er strømbesparende, og er derfor et godt grønt valg.

Du kan købe Focus Mini 2 i denne hvide farve, og så kan den også købes i sort. Du kan også vælge mellem, om du vil have den lyser med 2700 kelvin eller med 3000 kelvin. Denne udgave lyser med 3000 kelvin, og giver et mere hvidt lys. 2700 kelvin giver en varmere belysning. Denne lampeserie består af tre forskellige lamper. Denne udgave har to spotlights siddende på sin base. Og så er der Focus Mini 1, der har et spotlight på sin base.

Designeren Bag

Ronni%20Gol-min

Specifikationer
Varenummer : 261606
EAN : 5711389286064

Lyskilde: Indbygget LED-lyskilde
Watt: LED 2 x 4W - 3000 Kelvin
Mål: Base H: 2,5 cm / B: 8 cm / L: 16 cm / Hoved: Ø: 5,5 cm
Materiale: Aluminium
Designer: Ronni Gol

Dæmpbar. 

7 års garanti på LED enheden.