Ellipse Pendel Ø40 Mat Hvid/Messing - Belid

  Levering 1-4 hverdage
4.939,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Joakim Fihn er designeren bag Ellipse Pendel, og Belid har produceret den. Han har designet en smart lampe, der bærer et eksklusivt design med rene linjer. Dette får den til at egne sig godt til en minimalistisk og til en klassisk måde at indrette sig på. Pendlen er designet med lameller, hvor lyset kommer ud. Det giver en flot belysning, og samtidig giver det et blændfrit lys. Ikke alene vil den give en god belysning, den vil også være et herligt element i rummet. Den vil hænge godt over et spisebord, i et køkken, i en entré eller ude i stuen.

Ellipse Pendel kan købes i denne mat hvid/messing farve, og den kan også købes i en mat hvid/krom farve. Du kan købe pendlen med to forskellige diametre. Denne udgave har en diameter på 40 centimeter, og den kan købes med en diameter på 50 centimeter. Joakim Fihn har designet en pendel, som er elegant og tidløs på en og samme tid.

Specifikationer
Varenummer : 114991
EAN : 7391534043414

-Ellipse is a modern lamp, a combination of Belid´s tradition of manufacturing sheet metal and the popular elliptical shape. The result is a conspicuously lamp with an interesting light that hives an almost floating feeling.

Designer: Joakim Fihn
Lyskilde: E27, Max 60W
Diameter: 40 cm
Højde: 25,5
Materiale: Farvet Metal
Nr.: T114991