Ellipse Pendel Ø40 Mat Hvid/Krom - Belid

  Levering 1-4 hverdage
4.939,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Ellipse er en pendel, som er designet af Joakim Fihn, og den er produceret hos Belid. Det er en smart lampe, som er designet med rene linjer og et eksklusivt touch. Derfor vil den egne sig godt ind i en minimalistisk og i en klassisk indretningsstil. Lampen har en masse lameller, hvor lyset slipper ud igennem. Det er en rigtig flot måde at give lys på, samtidig med at det er et blændfrit lys. Ikke nok med at den vil give et rart lys, så vil den også være et skønt element i lokalet. Den vil egne sig godt til at blive brugt over et spisebord, i køkkenet, i entréen eller i stuen.

Du kan købe Ellipse i denne mat hvid/krom farve, og den kan også købes i mat hvid/messing farve. Derudover kan du også vælge mellem to forskellige størrelser. Denne udgave har en diameter på 40 centimeter, og den kan også købes med en diameter på 50 centimeter. Med denne pendel, så får du en lampe, som har fokus på både det elegante og det tidløse.

Specifikationer
Varenummer : 114962
EAN : 7391534043407

-Ellipse is a modern lamp, a combination of Belid´s tradition of manufacturing sheet metal and the popular elliptical shape. The result is a conspicuously lamp with an interesting light that hives an almost floating feeling.

Designer: Joakim Fihn
Lyskilde: E27, Max 60W
Diameter: 40 cm
Højde: 25,5
Materiale: Farvet Metal
Nr.: T114962