Clizia Loftlampe M Prisme/Fume SLAMP

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.175,00 kr
Pris: 2.900,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Adriano Rachele er designeren bag Clizia Loftlampe, og den er blevet produceret hos SLAMP. Han har designet lampen med et vægtløst design, som er indbydende, og ikke vil stjæle lokalet rent visuelt. Skærmen kan klikkes af eller på, når den skal gøres rent eller det er tid til at skifte pæren.

Skærmen er fremstillet af materialet af Opalflex, der giver en diffus og spændende belysning til det lokale. Clizia Loftlampe kan se ud som en trækrone, hvor bladene giver en effektfuld sammensætning af lys og skygger. Den er en sand oplevelse, der udstråler godt design og kvalitet.

Clizia Loftlampe kan købes i denne prisme/fume farve, og så kan den også købes i hvid. Og så kan den købes i forskellige størrelser. Der er denne M størrelse. Det vil sige, at dens diameter er 53 centimeter, og den har en højde på 20 centimeter. Og så kan den også købes i størrelse L, hvor den har en diameter på 78 centimeter og en højde på 25 centimeter. Der er denne loftlampe udgave, og så kan den også købes som: Loft/væglampe, pendel, bordlampe eller som gulvlampe.

Designeren Bag

Adriano%20Rachele-min

Specifikationer
Varenummer : CLI78PLF0000F_000
EAN : 8024727068824

Designer: Adriano Rachele
Materiale: Prisme/fume acryl
Lyskilde: 2 x E27 Maks 20 watt
Ø: 53 cm
H: 20 cm