1-3 dages levering

Hurtig levering på hverdage

Sikker webshop

Vi er godkendt af E-mærket

Godkendt

Louis Poulsen forhandler

Prismatch

På alle lamper

Fri fragt

På alle lamper

Besøg vores lampebutik - Midt i Odense

LuxLight har mere end 10 års erfaring med salg og indretning med lys og lamper. I vores lampebutik i Fjordsgade 11, 5000 Odense C, fører vi alle de kendte designlamper.

  • Gratis parkering lige foran butikken
  • Bredt udvalg af kendte designlamper
  • PH, Louis Poulsen, Le Klint, AJ, Bestlite, Verner Panton, Piet Hein og mange flere
  • Veluddannet og fagligt personale, med mange års erfaring

Belysning er vores passion og derfor møder du hos Luxlight et veluddannet og fagligt kompetent personale, der kan hjælpe dig med at finde præcis den lampe, du leder efter.

Åbningstider og anden praktisk information

Adresse: LuxLight
Fjordsgade 11
5000 Odense C

Åbningstider: Man - Fredag 10.00 - 19.00
Lørdag 10.00 - 14.00

Kontakt os: Tlf: 66 15 63 23
Mail:odense@luxlight.dkAlle kendte designlamper og brands

Efter den gamle glødepæres udfasning og de nye LED pærers indtog i de danske hjem, er belysning blevet en svær og kompleks størrelse. Hos LuxLight finder du et stort og velassorteret udvalg i lyskilder, og vi tilbyder også at beregne, hvor meget du kan spare ved skift fra almindelig lyskilde til spare- eller LED pære.

Hos LuxLight finder du alle typer lamper, fra de nyeste miljøvenlige designerlamper med indbygget LED teknologi og til de stilsikre og elegante klassikere. Vi sætter pris på dansk design og i vores forretningmøder du flere repræsentanter fra den fynske designverden, den verden der gør en markant forskel og gør vores belysningsunivers til noget helt særligt.

- LuxLight - lyslevende lampeløsninger
- LuxLight - belysning med lysende bagtanker

Veluddannet og fagligt dygtigt personale

I vores store, lyse og inspirerende butik finder du et bredt udvalg af lamper, tegnet af både de klassiske danske arkitekter som Poul Henningsen PH , Arne Jacobsen AJ og Piet Hein, og de nyere designere som Louise Campbell og Cecilie Manz.
Belysning er vores passion og derfor møder du hos Luxlight et veluddannet og fagligt kompetent personale, der kan hjælpe dig med at finde præcis den lampe, du leder efter.
Vi har mange års erfaring i rådgivning og indretning med belysning samt vejledning i korrekt valg af lyskilde. Vi tager også hjem til dig og rådgiver i private hjem eller mindre praksisser og har stor erfaring i at komponere den rette lyssætning.

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk  mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi Pris match.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for  prismatch

- Varen skal være på lager  i butikken vi matcher.

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder  indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen