Blade C1 Slim Matt Black / Satin Silver - Porsche

  Levering 1-4 hverdage
3.495,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Blade C1 Slim er et innovativt loftmonteret spotlight fra Studio Porsche med subtil elegance.

Studio Porsche står bag denne banebrydende lampe, som er designet til at transformere din belysningsoplevelse. Dette loftmonterede spotlight bruger en avanceret optisk linse til at kaste lyset længere og blødere, og på den måde skabes der en sublim atmosfære i ethvert rum.

Med lampens vippefunktion får du mulighed for at pege lyset præcist i den retning, du ønsker, hvilket gør Blade C1 Slim til det ideelle valg for dem, der søger fuld kontrol over deres belysning. Bagsiden af lampen har en diskret åbning, som tilføjer et strejf af subtil elegance ved at skabe et smukt baggrundslys, der komplementerer enhver indretning uden at dominere.

Designet og produceret af Studio Porsche, bærer Blade C1 Slim tydeligt præg af Porsches innovative arv. Denne lampe er ikke kun et teknologisk vidunder, men også et subtilt statement piece, der passer perfekt ind i moderne interiørdesign.

Ingen synlige ledninger til at forstyrre det minimalistiske udtryk, hvilket gør Blade C1 Slim til en ren æstetisk oplevelse.

Gør dig klar til at omfavne den subtile elegance og teknologiske innovation med Blade C1 Slim fra Studio Porsche – din nøgle til sofistikeret belysning i verdensklasse.

Blade C1 Slim kan købes i denne matt black / satin silver farve, og den kan købes i matt black / satin gold.

Specifikationer
Varenummer : 900241
EAN : 5711389001490

Lyskilde: Indbygget LED (Dæmpbar)
Watt: 8,4W / 2700K-3000K / 924 lm
Mål: H: 10,5 cm / B: 10 cm / Ø: 10 cm
Materiale: Aluminium
Designer: Studio F. A. Porsche