Anemon Bordlampe Small Opal - Belid

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.719,20 kr
Pris: 2.149,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Anemon Bordlampe er blevet designet af Joakim Fihn, og den er produceret hos Belid. Han har designet en LED-lampe, som egner sig godt til at blive placeret i en vindueskarm eller på et bord. Den bruger en pære, som lyser med et blændfrit og velkomment lys. Lyset stråler med karakter. Lampen er blevet fremstillet af materialer af den bedste kvalitet. Tænd- og slukknappen sidder på ledningen.

Anemon Bordlampe er en klassisk, moderne og stilren bordlampe, som har en let buet stelkrop. I toppen er der en elegant lampeskærm, som sørger for, at der ikke lukkes noget ubehageligt lys ud. Den skinner med et behageligt og varmhvidt lys. Bordlampen vil særligt være flot i en modernistisk boligindretning. Navnet er kommet, da lampen er designet som en blomst man finder i skoven.

Anemon Bordlampe Small kan købes i denne opal farve, og den kan købes i oxideret grå, mat hvid eller i mat sort. Udover denne small størrelse, så kan den også købes i medium eller large.

Designeren Bag

Joakim%20Fihn-min

Specifikationer
Varenummer : 4005389
EAN : 7391534278540

En lille, let placerbar LED-lampe til borde og vinduer. Lampen giver et indbydende, blændfri lys og udstråler et solidt tegn, hvor valget af materialer er af højeste klasse.

Designer: Joakim Fihn

Materiale: Farvet Metal
Fatning: G9 
Max watt: 25W 
Kelvin: 3000K
Lumen: 200lm
Højde: 38,9 cm
Diameter: 12,5 cm