Anemon Bordlampe Small Mat Sort - Belid

  Levering 1-4 hverdage
2.099,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Anemon Bordlampe er blevet designet af Joakim Fihn, og den er blevet produceret hos Belid. Det er en LED-lampe, som vil være god at bruge på borde eller i vindueskarmen. Den har en lyskilde, som giver et blændfrit og velkomment lys. Den giver et lys, som stråler af karakter. De har brugt materialer af den højeste kvalitet til at fremstille lampen. Tænd- og slukknappen sidder på lampens ledning.

Anemon Bordlampe er en moderne, klassisk og stilren bordlampe. Joakim Fihn har designet den med en let buet stelkrop, og i toppen sidder der en elegant lampeskærm, som sørger for, at der ikke kommer noget ubehageligt lys ud. Den lyser med et behageligt og varmhvidt lys. Bordlampen vil passe godt ind i en modernistisk indretning. Navnet er kommet, da lampen kan ligne en blomst, som man kan finde i en skov.

Anemon Bordlampe Small kan købes i denne mat sorte farve, og den kan også købes i disse farver: Opal, oxideret grå eller i mat hvid. Udover denne størrelse small, så kan den også købes i medium eller i large.

Designeren Bag

Joakim%20Fihn-min

Specifikationer
Varenummer : 400507
EAN : 7391534276935

En lille, let placerbar LED-lampe til borde og vinduer. Lampen giver et indbydende, blændfri lys og udstråler et solidt tegn, hvor valget af materialer er af højeste klasse.

Designer: Joakim Fihn

Materiale: Farvet Metal
Fatning: G9 
Max watt: 25W 
Kelvin: 3000K
Lumen: 200lm
Højde: 38,9 cm
Diameter: 12,5 cm