Anemon Bordlampe Small Mat Hvid - Belid

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.679,20 kr
Pris: 2.099,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Joakim Fihn har designet Anemon Bordlampe, og Belid har produceret den. Man kan opsummere hele denne lampeserie således: Det er en LED-lampe, der er velegnet at placere på borde eller i vindueskarmen. Den gør brug af en pære, som lyser med et velkomment og blændfrit lys. Det er et lys, som stråler af karakter. De har fremstillet lampen med materialer af den højeste kvalitet. De har placeret tænd- og slukknappen på ledningen.

Anemon Bordlampe er en stilren, klassisk og moderne bordlampe, som er designet med en let buet stelkrop. I toppen af lampen, sidder der en elegant lampeskærm, der sørger for, at der ikke bliver lukket noget ubehageligt lys ud. Den lyser med sit behagelige og varmhvide lys. Bordlampen vil passe fint ind i en modernistisk indretningsstil. Den har fået sit navn, da lampen kan ligne en blomst, som man kan finde i skoven.

Du kan købe Anemon Bordlampe Small i denne mat hvide farve, og så kan den også købes i disse farver: Mat sort, opal eller i oxideret grå. Lampen kan også købes i størrelse medium eller large.

Designeren Bag

Joakim%20Fihn-min

Specifikationer
Varenummer : 400536
EAN : 7391534276928

En lille, let placerbar LED-lampe til borde og vinduer. Lampen giver et indbydende, blændfri lys og udstråler et solidt tegn, hvor valget af materialer er af højeste klasse.

Designer: Joakim Fihn

Materiale: Farvet Metal
Fatning: G9 
Max watt: 25W 
Kelvin: 3000K
Lumen: 200lm
Højde: 38,9 cm
Diameter: 12,5 cm