VL45 Radiohus Pendel Ø370 - Louis Poulsen

  Levering 1-6 hverdage
Specialpris 4.360,00 kr
Pris: 5.450,00 kr
  •   Levering 1-6 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oplev elegance og tidløs skandinavisk design med VL45 Radiohus Pendel Ø370 fra Louis Poulsen. Den er designet af den anerkendte designer Vilhelm Lauritzen i 1940erne. Dette ikoniske belysningsstykke, som oprindeligt hang i Radiohuset på Frederiksberg, byder på et enkelt og stilfuldt udtryk, der passer perfekt ind i den skandinaviske boligindretning.

VL45 imponerer med sine tre lag af mundblæst opalt glas, der skaber et blødt og diffust lys, hvilket gør den ideel til at lyse ethvert rum op. Pendelrøret er elegant udført i messing, hvilket bidrager med et strejf af luksus og klassisk håndværk til lampens æstetik. Du kan både hænge VL45 højt eller lavt, hvilket gør den alsidig og velegnet til enhver indretningsstil.

VL45 Radiohus Pendel er tilpasset til de moderne tiders behov, og den er opgraderet med en traditionel skruefatning, hvilket gør det muligt at bruge LED. På den måde kombineres et tidløst design med en moderne teknologi, så den ikke kun frembringer en behagelig belysning, men også gør lampen energivenlig.

VL45 Radiohus Pendel bevarer sin klassiske charme fra 1940erne, og fortsætter med at være en perfekt harmoni mellem fortidens elegance og nutidens funktionalitet. Det ophøjer den fra et belysningsstykke til en historie, som fortsat lyser op i det moderne hjem med en retroinspireret elegance.

Designeren Bag

Vilhelm%20Lauritzen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741098185
EAN : 5703411499641

Lyskilde: E27
Watt: Max 100W
Materiale: 3 lags mundblæst glas og ubehandlet messing
Mål: Ø: 37 cm / H: 44,8
Ledningslængde: 3 M
Designer: Vilhelm Lauritzen

Dele af lampen er fremstillet i ubehandlet messing, læs om patinering og evt pudsning her: Patinering Louis Poulsen