Tolomeo Micro LED Væglampe Blank Hvid - Artemide

  Levering 2 -10 hverdage
2.849,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina er designduoen bag Tolomeo Micro LED Væglampe, og den er blevet produceret hos Artemide. Duoen har designet lampen med et enkelt og elegant design. Designet er inspireret af den vellidte arkitektlampe. Og så vil den egne sig godt som arbejdslampe, på grund af dens fleksible evner. Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina har fokuseret på lampens kvalitet, funktionalitet og fleksibilitet.

Disse fleksible evner kommer i kraft af, at du kan justere på både lampearmen og lampehovedet, og få lyset i den retning, som du gerne vil have det. I toppen af lampeskærmen er der et hul. Det har de placeret dér, så varmen fra pæren kan komme ud. Og så er det med til at give et yderligere touch til lampen.

Du kan købe Tolomeo Micro LED Væglampe i denne blank hvide farve, og den kan også købes i alu.

Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : 0010920A + A025150
EAN : 8052993043016

Tolomeo væglampe er en funktionel og fantastisk lampe, der kan bruges flere steder i din bolig. I køkkenet over arbejdsbordet, i soveværelset som læselampe (kan nå langt ud i forhold til elevationssenge) og i stuen som diskret læselampe. Lampen giver et koncentreret neadrettet lys og er velegnet til LED lyskilder.

Designer: Michelle De Lucchi, Giancarlo Fassina
Fatning: E14
Lyskilde: 9,6 watt LED
Incl. vægbeslag.

Bemærk, forkert produktbillede.