Tolomeo Mini Væglampe Hvid - Artemide

  Levering 2 -10 hverdage
2.340,00 kr
  •   Levering 2 -10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Tolomeo Mini Væglampe er en væglampe som designduoen Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina har designet, og lampen er blevet produceret hos Artemide. Duoen har ladet sig inspirere af den velkendte arkitektlampe, og resultatet af denne inspiration er denne elegante og enkle væglampe. Designerne har lagt fokus på lampens kvalitet, funktionalitet og fleksibilitet. Denne lampeserie er populær verden over, og har vundet priser.

Tolomeo Mini Væglampe er fleksibel på den måde, at du har mulighed for at justere lampearmen og lampehovedet. Derved kan du rette lyset i den retning, som du ønsker det. Denne egenskab får lampen til at passe godt ind som læselampe ved natbordet og den kan bruges som et praktisk arbejdslys ved skrivebordet.

Tolomeo Mini Væglampe kan købes i tre forskellige farver. Den kan købes i denne hvide farve. Derudover kan den også købes i sort eller i alu.

Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : A005920 + A025150
EAN : 8052993016416

Tolomeo væglampe er en funktionel og fantastisk lampe, der kan bruges flere steder i din bolig. I køkkenet over arbejdsbordet, i soveværelset som læselampe (kan nå langt ud i forhold til elevationssenge) og i stuen som diskret læselampe. Lampen giver et koncentreret neadrettet lys og er velegnet til LED lyskilder.

Designer: Michelle De Lucchi, Giancarlo Fassina
Fatning: E27
Lyskilde: max 70 watt
L: 71 cm
Incl. vægbeslag.

Bemærk! Forkert produktbillede (farve).