Tolomeo Reading Gulvlampe Sort - Artemide

  Levering 1-4 hverdage
3.150,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Michele De Lucchi & Giancarlo Fassina er designduoen bag Tolomeo Reading Gulvlampe, og Artemide har produceret den. Den er gået hen og blevet til en af de mest populære gulvlamper over hele verden. Den ses som værende en frontrunner på områder som: Æstetik, bekvemmelighed, lysudbytte og design. Dette er dens oprindelige design.

En af grundende til at Tolomeo Reading Gulvlampe er blevet så populær som den er, skal findes ved dens fleksible egenskaber. På den måde får du komplet kontrol over lyset, og hvilken retning det skal lyse i. En anden grund til dens popularitet er ved deres valg af materialer. Her har de sørget for at benytte kvalitetsmaterialer. Og så har de lagt vægt på at der skulle ligge et godt håndværk bag. Den har vundet flere priser blandt andet: Compasso d’Oro Award, HAUS Industriform, Observeur du Design Paris og Designpreis.

Du kan købe Tolomeo Reading Gulvlampe i denne sorte farve, og den kan købes i alu.

Designeren Bag

Michele%20de%20Lucchi%20%26%20Giancarlo%20Fassina-min

Specifikationer
Varenummer : A013930 + A014930

Tolomeo lettura lampen er designet i 1987, og er i sin oprindelige form verdens mest populære gulvlampe. Tolomeo lampen er en fantastisk enkelt, let og fleksibel lampe, der kan indstilles i alle led, så du kan styre lyset, som du ønsker. Lampen er udtryk for udsøgt kvalitet og design og giver et nedadrettet og koncentreret lys. og egner sig perfekt som læselampe. Tolomeo er en del af en serie med uanede muligheder for spændende og utraditionel belysning.

Designer: Michelle De Lucchi, Giancarlo Fassina
Fatning: E27
Lyskilde: max 70 watt
Ø: 15 cm
H: 167 cm
Fod Ø: 22,5 cm
Incl. fod og afbryder på lampehoved.