Toldbod 220 Væg udendørs Sort - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
7.395,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oplev sublim belysning med Toldbod 220 Væg Udendørs fra Louis Poulsen – et mesterværk af design og funktionalitet. Lanceringen i 2006 markerede begyndelsen på denne udendørsvæglampe, som er designet af den anerkendte Poul Henningsen. Toldbod 220 imponerer med sin enkle, robuste og diskrete udformning, der passer perfekt ind i ethvert udendørsmiljø.

Med en indbygget diffusskærm leverer Toldbod 220 et blødt og koncentreret nedadrettet lys, der skaber en behagelig atmosfære. Den matte, hvide inderside af lampeskærmen sikrer optimal lysreflektion og en blød belysning, mens den metalbaseret konstruktion holder lyset inden for skærmen for en præcis nedadrettet belysning.

Toldbod 220 er designet med et enkelt design, hvor foden monteres på væggen, og den har en arm, der strækker sig ud, og bærer lampeskærmen elegant nedad. Det resulterer i en solid og brugervenlig udendørslampe. Dens alsidighed gør den velegnet til forskellige miljøer – lige fra haver og terrasser til indkørsler og gangstier.

Denne imponerende designerlampe bruger en energieffektiv LED-pære, hvilket gør den til et miljøvenligt valg med lavt strømforbrug. Navnet ”220” referer til lampens højde på 22,5 centimeter. Den kan købes i to elegante farver. Denne sorte farve, og den kan købes i aluminium.

Toldbod 220 Væg Udendørs er ikke blot en belysningsløsning, men en kunstnerisk tilføjelse til dit udendørs rum. Opgrader din udendørsoplevelse med denne exceptionelle lampe, der forener design, holdbarhed og effektivitet på smukkeste vis.

Designeren Bag

Louis%20Poulsen%20

Specifikationer
Varenummer : 5743160752
EAN : 5703411192955

Toldbod 220 væglampen er designet af Louis Poulsen efter PH's elipse reflektor. Udendørslampen er enkel, robust og diskret og sender et blødt lys ud og ned. Tolbod lampen er en unik designerlampe, der er anvendelig i mange forskellige miljøer.

Designer: Louis Poulsen
Lyskilde: 1 x 100 watt E27
Højde: 22,5 cm
Max dybde: 34,5 cm
Materiale: Aluminium, sortlakeret