Toldbod 220 Væg udendørs Sort - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
7.395,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Toldbod 220 er en udendørs væglampe der er både designet og produceret af Louis Poulsen. Den blev lanceret i 2006. Den er lavet efter Poul Henningsens ellipse reflektor. Som en udendørslampe, er Toldbod 220 enkel, robust og diskret. Den giver et blødt og koncentreret nedadrettet lys. Fordi den har en indbygget diffusskærm, så får vi det bløde og komfortable lys. Toldbod 220 har en fod, der monteres på væggen. Der stikker en arm ud fra denne fod. Armen holder lampeskærmen, som er rettet nedad. Indersiden af lampeskærmen har en mathvid, lakerede inderside. Og da lampeskærmen er lavet af metal, så holder det lyset inden for skærmen, og sikrer derved det nedadrettet lys. Det er et enkelt design, der munder ud i en god, solid og brugervenlig udendørslampe. Den er en enestående designerlampe, og takket være dens enkle design så er den anvendelig i mange forskellige miljøer.

Toldbod 220 bruger en LED-pære. Fordelen ved dette er, at det bruger mindre strøm end andre lyskilder, så det bliver til et godt miljøvenligt valg. Navnet ”220” henviser til højden på lampen, den er nemlig 22,5 centimeter høj. Du kan finde den i to forskellige farver. Der er denne sorte udgave, og så er der en udgave i aluminium

Designeren Bag

Louis%20Poulsen%20

Specifikationer
Varenummer : 5743160752
EAN : 5703411192955

Toldbod 220 væglampen er designet af Louis Poulsen efter PH's elipse reflektor. Udendørslampen er enkel, robust og diskret og sender et blødt lys ud og ned. Tolbod lampen er en unik designerlampe, der er anvendelig i mange forskellige miljøer.

Designer: Louis Poulsen
Lyskilde: 1 x 100 watt E27
Højde: 22,5 cm
Max dybde: 34,5 cm
Materiale: Aluminium, sortlakeret