Silk Bordlampe Ø20 Opal Glass - Så længe lager haves - Frandsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 1.155,00 kr
Pris: 1.925,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger ikke pærer til denne lampe
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Silk Bordlampe er blevet designet af Frandsen Design Studio, og Frandsen har produceret den. Det er en elegant bordlampe, som er designet med en flot og organisk form. Designet er blevet inspireret af en smuk hvid kokon, som hænger og svajer på et kraftigt strå, og venter på at vise en ny skøn silkesommerfugl.

Lampens afrundede opalglas sikrer en hyggelig belysning, og når dette kombineres med lampens smukke messing finish, så får lampen et eksklusivt design. Samtidig vil lampens mathvide overflade give et silkeblødt look, der egner sig godt til en moderne indretning. En anden del, der passer godt til den moderne indretning er lampens messingophæng. Den står i kontrast til de afrundede former, og i en moderne indretning er minimalisme og messing i højsædet.

Bordlampens sofistikeret look bliver underbygget af den 2,5 meter lange sorte stofledning, der gør det let at finde en placering til Silk Bordlampe. Den kan stå i en vindueskarm, på en lille hylde i stuen eller den kan stå på en kommode, hvor den lyser med en blændfri og behagelig belysning.

Designeren Bag

Frandsen-min

Specifikationer
Varenummer : 101449
EAN : 5702410294196

Lyskilde: E14
Watt: Max 25W
Mål: H: 55,8 cm / Ø: 20 cm
Materiale: Opal white glass/Matt antique brass
Ledningslængde: 250 cm
Designer: Frandsen Design Studio