Secto 4230 Væglampe Stor Sort - Secto Design

  Levering + 3 uger fra d.d
3.460,00 kr
  •   Levering + 3 uger fra d.d
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Seppo Koho er designeren bag Secto 4230, og Secto Design har stået for at producere den. Det er en væglampe, som kan give et humørløft til din gang eller entré. Lampen kan monteres, så den lyser op- eller nedad. Det er en lampe, som viser hans talent for et stærkt og gedigent håndværk. Dette håndværk har Koho kombineret med sin nytænkende måde at bruge træ på.

Seppo Koho nærer en stor respekt for de træsorter, som man finder på den nordlige halvkugle. Og så har han en stor kærlighed til det enkle skandinaviske design. Det er ud fra disse to interesser, at Secto 4230 blev skabt. Den lyser med et blændfrit lys, samt lyser med en hyggelig og varm belysning.

Du kan købe Secto 4230 i denne sorte farve. Den kan også købes i valnød, birk eller i hvid. Secto Design sørger for at lave så grøn en produktion som de kan. Derfor sørger de for at holde transporttiden nede, ved at producere deres lamper så tæt på deres materiale som de kan. De sørger også for at genbruge og sortere de materialer som de bruger undervejs.

Specifikationer
Varenummer : 4230 MU
EAN : 6430053140257

Materiale: birketræ, sort lamineret.
Ø: 30 cm
H: 60 cm
Lyskilde: E14 max 40 watt
Incl. 2,4 meter hvid ledning med afbryder.
Kan også bestilles til montering direkte på vægudtag.