Secto 4230 Væglampe Stor Birk Secto Design

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 2.595,00 kr
Pris: 3.460,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Secto 4230 er en væglampe, som Seppo Koho har designet, og den er blevet produceret hos Secto Design. Hvis din entré eller gang har brug for et humørløft, så er denne lampe et godt bud på at kunne give dette. Du kan montere lampen, så den enten lyser op- eller nedad. Med denne lampe har Seppo Koho vist et solidt og gedigent håndværk, som han har kombineret med en innovativ brug af træ.

Han har lavet Secto 4230 ud fra sin respekt for de træsorter, som man finder på den nordlige halvkugle samt en kærlighed til det enkle nordiske design. Lampen lyser med et blændfrit lys. Det kan den, da lampen diskret gemmer sin lyskilde væk. Derimod lyser den med en varm og hyggelig belysning.

Secto 4230 kan købes i fire forskellige farver. Du kan købe den i denne birk farve. Derudover kan den også købes i hvid, sort eller i valnød. Hos Secto Design lægger de vægt på at have en bæredygtig produktion. Derfor sørger de for at holde deres produktion så tæt på deres materialer, som de kan. De har også fokus på at genbruge og sortere deres materialer undervejs, og derved sikrer de en bæredygtig produktion.

Du kan læse mere om Secto´s bærdygtighed her:

Specifikationer
Varenummer : 4230 KO
EAN : 6430053140240

Materiale: birketræ.
Ø: 30 cm
H: 60 cm
Lyskilde: E14 max 40 watt
Incl. 2,4 meter hvid ledning med afbryder.
Kan også bestilles til montering direkte på vægudtag.