PH Snowball Pendel - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 15.446,25 kr
Pris: 20.595,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH Snowball Pendel er designet af Poul Henningsen i samarbejde med Louis Poulsen. Snowball blev oprindeligt designet i 1958, men da vandt den ikke gehør hos folk. Det var først, da den blev relanceret 25 år senere i 1983 at man bed mærke i den. Pendlen er designet med flere skærme der omgiver pæren og sikrer Snowball udsender et blændfrit og diffust lys. Desuden får vi en blød og behagelig belysning fra Snowball. Undersiden har en mat lakering, mens dens blanke overside sørger for, at det diffuse lys bliver reflekteret på flot vis. PH Snowball har et fantastisk og enestående look. Krumningen på skærmen giver lampen en helt særlig lyskarakteristik. Dens 8 skærme der dækker over hinanden har ikke alene en funktionel grund til at være der, så er de også med til at skabe en vis elegance.

PH Snowball vil være et godt valg at hænge op over spisebordet, hvor du kan få brugt dens belysningsevner. Den bløde belysning vil være med til at sætte en rar og hyggelig stemning. Og med dens enestående design, så er det en pendel, der giver en vis stil og elegance til det rum, den hænger i. Alternativt kan man hænge den i entréen, hvor den med sit unikke design nærmest kan bruges som en kunstnerisk lampe, der pryder entréen. Hvad enten du har brug for en lampe der giver et behageligt lys, eller du vil pynte entréen med noget beundringsværdigt, så er Snowball værd at overveje.

Snowball går også under navnet Kuglelamel.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741081888
EAN : 5703411000588

Lyskilde: E27
Watt: 300W
Mål: H: 39 cm / Ø: 40 cm
Materiale: Arnaturhus; Højglansfirkromet, optrukket aluminium. Skærme: Optrukket aluminium. Stel: Høj-glansforkromet, støbt aluminium
Ledningslængde: 3m hvid tekstilledning
Designer: Poul Henningsen