PH Snowball Pendel - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 15.995,00 kr
Pris: 20.595,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oplev tidløs elegance med PH Snowball Pendel, som er et mesterværk der er blevet designet af Poul Henningsen og produceret hos Louis Poulsen. Den blev oprindeligt designet i 1958, og mødte først anerkendelse, da den blev relanceret i 1983. Det er en pendel, som imponerer med sit karakteristiske look og enestående belysningsevner, som skaber en atmosfære at stil og elegance i ethvert rum.

PH Snowball Pendel er designet med flere skærme, som omgiver lyskilden, hvilket får den til at lyse med en blændfri og diffus belysning. Undersiden af pendlen er matlakeret, mens den blanke overside reflekterer det diffuse lys på en smuk måde. Krumningen på skærmene giver lampen en helt særlig lyskarakteristik, og de otte skærme, der dækker over hinanden, tjener ikke kun et funktionelt formål, men tilføjer også noget elegance til designet.

PH Snowball Pendel er ideel til at hænge henover spisebordet, hvor belysningsevnerne kan komme fuldt til deres ret. Den bløde belysning skaber en hyggelig stemning og tilføjer samtidig stil og elegance til rummet. Alternativt kan pendlen hænge som et kunstnerisk element i entréen, hvor det unikke design bliver et blikfang og tilføjer en imponerende atmosfære.

Den er også kendt som Kuglelamel. Dette kunstværk, som forener funktionalitet og æstetik på en enestående måde. Med PH Snowball Pendel kan du give dit hjem et strejf af tidløs elegance med denne bemærkelsesværdige pendel.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741081888
EAN : 5703411000588

Lyskilde: E27
Watt: 300W
Mål: H: 39 cm / Ø: 40 cm
Materiale: Arnaturhus; Højglansfirkromet, optrukket aluminium. Skærme: Optrukket aluminium. Stel: Høj-glansforkromet, støbt aluminium
Ledningslængde: 3m hvid tekstilledning
Designer: Poul Henningsen