Fri fragt på alle lamper

1-4 dages levering

Prismatch på lamper

Ring Tlf.: 66 15 63 23

PH Artichoke Ø480 Rustfri Stål Pendel - Louis Poulsen Zoom

PH Artichoke Ø480 Rustfri Stål Pendel - Louis Poulsen

Lagerstatus: På lager

58.995,00 kr
  • Levering 1-4 hverdage
  • Gratis fragt på alle alle lamper
  • Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  • Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch

Poul Henningsen har designet pendlen PH Artichoke, og Louis Poulsen har produceret den. Den er udstyret med 72 blade, som er blevet vinklet med uhyre stor præcision. Disse blade er herefter blevet inddelt på 12 rækker. Og hver af disse rækker har 6 blade. Måden bladene er indrettet på lampen, giver den fordel, at uagtet hvilken vinkel man kigger fra, så er lyset blændfrit. Det er godt tænkt, og så er det med til at skabe den unikke æstetik. Denne udgave af PH Artichoke er 48 centimeter i sin diameter. De fås også i en større udgave, hvor diametrene er 60 cm, 72 cm, eller 84 cm. PH Artichoke er en enestående lampe, og dens vidunderlige og kunstneriske design, har været med til at skabe det omdømme som pendlen har. Artichoke lyser med et rart og et atmosfærisk lys ud i det lokale, den hænger i. Og den sender lyset ud på en rundsymmetrisk måde. Denne belysning gør, at Artichoke vil være god at hænge i dagligstuen eller henover spisebordet.

For at garantere, at den bliver lavet i høj kvalitet, så er store dele af produktionen lavet i hænderne. For Poul Henningsen tog det tre måneder at designe Artichoke, og han fik sin inspiration fra PH Septima, som er en klassisk lampe fra 1920erne.

Artichoke blev oprindeligt designet til restauranten Langelinie Pavillonen, der ligger i København. Her hænger den stadig. Den blev designet i 1958. At lampen blev lavet i 1958, og stadig holder i dag, siger noget om, hvor storslået et design Poul Henningsen kom op med.

Lyskilde: E27
Watt: 200W
Mål: H: 49,7 cm / Ø: 48 cm
Materiale: Blade: Stanset kobber, laserskåret rustfrit stål eller stanset stål. Fatningshus: Højglansforkromet, optrukket aluminium. Overskærm: Hvid, optrukket stål. Stel: Højglansforkromet, laserskåret stål.
Ledningslængde: Hvid tekstil 4m & Wire
Designer: Poul Henningsen

Designeren bag

Detaljer

Poul Henningsen – bedre kendt som PH blev født i København i 1894, som søn af den berømte danske forfatterinde Agnes Henningsen og forfatteren Carl Ewald. Poul Henningsen studerede ved Københavns tekniske skole i perioden 1911-1914 og derefter 3 år på det tekniske universitet i København, men færdiggjorde dog aldrig sin uddannelse som arkitekt. Han tilbragte samtidig med studierne meget tid hos maleren Johannes Larsen. Poul Henningsen startede dog sin uddannelse med at stå i lære som murer og havde derfor, som mange af samtidens store designere og arkitekter en håndværksmæssig baggrund. Poul Henningsen startede med at beskæftige sig hovedsageligt med funktionalistisk arkitektur, men hans professionelle interesser ændrede sig dog over årene til at fokusere på belysning, hvilket også er det man i dag kender ham for. PH designede i sin tid de originale PH lamper, som i dag lever videre i bedste velgående. I samarbejde med Louis Poulsen udviklede han i 1925, 3-skærmsprincippet og dette samarbejde fortsatte frem til hans død, igennem alle årene designede han lamper, der fokuserede på blødt og blændfrit lys. Materialerne oser af kvalitet, ligesom udførelsen af lamperne.

Yderligere information

Yderligere information

Producent Louis Poulsen
Mærke Louis Poulsen
Varenummer 5741092136
Gratis lyskilde Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen

Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: PH Artichoke Ø480 Rustfri Stål Pendel - Louis Poulsen

Belysningsrådgivning


Prismatch


Hos Luxlight.dk mener vi, at du altid skal handle til den bedste pris. Derfor har vi prismatch.

Prisen vi matcher skal opfylde disse enkle krav:

- Varen på Luxlight.dk  skal være markeret med ikonet for prismatch

- Du skal fremlægge dokumentation for den pris du har fundet. Dokumentationen kan være et link, et foto af fysisk    reklame eller lignende.

Prismatch omfatter udelukkende danske butikker eller danske web-shops med danske cvr numre og varer omfattet af danske regler  som f.eks garanti, moms, told, o. lign 

Prismatch gælder IKKE ved kø-tilbud,  tilbud med begrænsede antal og  tilbud der kræver medlemsskab af  indkøbsforening og kan ej heller kombineres med andre former for prisnedsatte varer. 

Prismatch gælder indenfor 7 dage efter varens afsendelse. Det vil sige, at finder du din lampe billigere indenfor ovenstående  kriterier, så kan du få differencen refunderet. 

 Vi forbeholder os retten til at sige nej tak til handlen