PH Artichoke "Koglen" Ø480 Rustfri Stål LED Pendel - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 64.000,00 kr
Pris: 80.000,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der er indbygget LED lyskilde i lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Poul Henningsen har designet pendlen PH Artichoke, og Louis Poulsen har produceret den. Den er udstyret med 72 blade, som er blevet vinklet med uhyre stor præcision. Disse blade er herefter blevet inddelt på 12 rækker. Og hver af disse rækker har 6 blade. Måden bladene er indrettet på lampen, giver den fordel, at uagtet hvilken vinkel man kigger fra, så er lyset blændfrit. Det er godt tænkt, og så er det med til at skabe den unikke æstetik. PH Artichoke er en enestående lampe, og dens vidunderlige og kunstneriske design, har været med til at skabe det omdømme som pendlen har. Artichoke lyser med et rart og et atmosfærisk lys ud i det lokale, den hænger i. Og den sender lyset ud på en rundsymmetrisk måde. Denne belysning gør, at Artichoke vil være god at hænge i dagligstuen eller henover spisebordet.

For at garantere, at den bliver lavet i høj kvalitet, så er store dele af produktionen lavet i hænderne. For Poul Henningsen tog det tre måneder at designe Artichoke, og han fik sin inspiration fra PH Septima, som er en klassisk lampe fra 1920erne. Denne pendel er indbygget med en strømbesparende LED-pære. Det gode ved disse pærer er, at da de er strømbesparende, så bliver de også et godt grønt valg.

Artichoke blev oprindeligt designet til restauranten Langelinie Pavillonen, der ligger i København. Her hænger den stadig. Den blev designet i 1958. At lampen blev lavet i 1958, og stadig holder i dag, siger noget om, hvor storslået et design Poul Henningsen kom op med. Du kan købe PH Artichoke i denne rustfri stål farve, og så kan den også købes i disse farver: Kobber, sort, hvid eller i messing.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741100426
EAN : 5714693012701

Lyskilde: Indbygget LED
Dæmpbar - Ved dæmpning ændres kelvin fra 3000K til 1600K
Watt: 41W/3000K
Mål: H: 49,7 cm / Ø: 48 cm
Materiale: Blade: Stanset kobber, laserskåret rustfrit stål eller stanset stål. Fatningshus: Højglansforkromet, optrukket aluminium. Overskærm: Hvid, optrukket stål. Stel: Højglansforkromet, laserskåret stål.
Ledningslængde: Hvid tekstil 4m & Wire
Designer: Poul Henningsen