PH Artichoke "Koglen" Ø840 Hvid Pendel - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 93.600,00 kr
Pris: 117.000,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH Artichoke er en pendel, som Louis Poulsen har produceret, og den er blevet designet af Poul Henningsen. Det gjorde han i 1958, hvor den blev designet til restauranten Langelinie Pavillionen i København. Her hænger den stadig i dag. Det er en pendel, som er berømt verden over for sit unikke og skulpturelle design, og derfor bliver den betragtet som et globalt designikon.

Den er blevet designet med 72 blade, der er fordelt ud på 12 rækker. Ved at designe på denne måde, så får vi et blændfrit lys fra PH Artichoke uanset hvilken vinkel vi kigger fra. Og så har designet den effekt, at dens lys bliver spredt både ind- og udad, og skinner med et behageligt og smukt lys.

Store dele af dens produktion er et håndarbejde, hvilket sikrer at der er et højt kvalitetsniveau. PH Artichoke kan købes i denne hvide farve. Derudover kan den købes i følgende farver: Rustfri stål, messing eller i sort

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5741092453
EAN : 5703411198568

PH Artichoke er desiget af Poul Henningsen i 1958 til restaurant Langelinie Pavillionen i København, hvor den stadig hænger. Lampen betragtes som et internationalt designikon og giver stil og kant i din indretning, samtidig med at lampen udsender et blødt, blændfrit og behageligt lys.

Designer: Poul Henningsen
Lyskilde: 1X100W LED E27
Diameter: 84cm
Højde: 72cm
Ledning: Hvid tekstil 4m & Wire