PH 4/3 Bordlampe - Louis Poulsen

  Levering 1-4 hverdage
Specialpris 6.340,00 kr
Pris: 7.925,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

PH 4/3 Bordlampe er designet af Poul Henningsen og den er produceret af Louis Poulsen. Lampen kom ud i 1966, hvilket betyder at PH 4/3 var blandt de sidste lamper Poul Henningsen designede inden hans død i 1967.

Lampen er en del af Poul Henningsens treskærmssystem. Det betyder at, skærmene er designet således, at størstedelen af lyset bliver sendt nedad, mens noget af lyset bliver sendt ud mellem skærmene, og skaber derved en diffus lysudsendelse. Måden dette kan lade sig gøre på, er fordi PH 4/3 er bygget op omkring en logaritmisk spiral. Og det helt smarte ved at designe skærmene på denne måde er, at så får man et blændfrit lys ud af det. Det er smart designet, og det giver et flot og enkelt design. Skærmene er lavet ud af metal, og de er hvidlakeret, hvilket er med til at få PH 4/3 til at lyse med en komfortabel belysning. Hele den pakke giver en bordlampe, der vil passe godt til et kontor eller på et stuebord.

Lampen står på en højglansforkromet fod. Og ovenpå den står den tynde stang, der også er højglansforkromet. Dette skaber en god kontrast til de hvidlakeret skærme. Der er tre skærme i toppen, som dækker ud over hinanden, og er med til at skabe det diffuse lys. Grundet dens enkle design, så er PH 4/3 en bordlampe, der vil passe godt ind i enhver boligindretning. Den er blandt de større bordlamper, som Poul Henningsen har designet. Den er 54 centimeter i højden, og har en diameter på 45 centimeter.

Designeren Bag

Poul Henningsen-min

Specifikationer
Varenummer : 5744615002
EAN : 5703411285428

Lyskilde: E27
Watt: 100W
Mål: H: 54 cm / Ø skærm: 45 cm / Ø fod: 21,3 cm
Materiale: Skærme: Optrukket aluminium. Fod: Højglansforkromet, optrukket messing. Stander: Højglansforkromet, stål. Trekantstykke: Sort sabdblæst, sprøjtestøbt bakelit.
Ledningslængde: Sort afbryder 2,9m 
Designer: Poul Henningsen