Oblique Flint Grå Væglampe - CPH Lighting

  Levering 1-10 hverdage
Specialpris 2.175,00 kr
Pris: 2.900,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oblique Flint Væglampe er blevet designet af Tom Stepp, og CPH Lighting har produceret den. Den er designet med et klassisk, funktionelt og industrielt design, som vil egne sig godt til enhver indretningsstil.

Oblique Flint er designet med et stilrent design, som Tom Stepp har kombineret med funktionalitet og høj kvalitet. Disse tillægsord – funktionalitet, stilrent design og høj kvalitet – er kendetegnet for denne lampeserie. Lampen er funktionel på den måde, at lampehovedet er fleksibelt. Det kan vippes og drejes 360 grader, og så er tænd/slukknappen blevet integreret i lampehovedet.

Oblique Flint kan købes med sin stang i to forskellige farver. Der er denne grå udgave, og så kan den købes i messing. Messingudgaven blev udgivet i 2019, da Oblique Flint havde 40-års jubilæum. Der er denne væglampe udgave, og så kan den også købes som bordlampe eller som gulvlampe.

Specifikationer
Varenummer : 43104
EAN : 5708432431045

Oblique lampen er designet af Tom Stepp i 1979 og er i dag en moderne klassiker. Det justerbare lampehoved med tænd/sluk kontakt giver et fint og blædfrit lys og gør lampen perfekt som læselampe, da du kan rette lyset i den retning du ønsker. Oblique lampen forener på smukkeste vis kvalitet og funktionalitet, og lampen findes i flere forskellige farver som giver dig rig mulighed for at sætte et personligt præg på indretningen.

 

Hvid med blank krom.
Med afbryder på lampen.
Højde 25 cm.
E27 fatning.
Maks. 60 watt.