Oblique Flint Grå Bordlampe - CPH Lighting

  Levering 1-10 hverdage
3.600,00 kr
  •   Levering 1-10 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der følger gratis LED pære med til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Oblique Flint er en bordlampe, som Tom Stepp har designet, og den er blevet produceret hos CPH Lighting. Han har designet en lampe med et funktionelt, industrielt og klassisk look, hvilket får den til at passe godt ind i enhver boligindretning.

Oblique Flint er designet med et stilrent design, som er blevet kombineret med høj kvalitet og funktionalitet. Og det er kendetegnet for denne lampeserie. Den er funktionel på den måde, at tænd/slukknappen er integreret i lampehovedet, og lampehovedet kan vippes og drejes 360 grader.

Oblique Flint kan købes med sin stang i to forskellige farver. Denne udgave er i grå, og så kan den også købes i messing. Messingudgaven blev udgivet i 2019, da det var 40-års jubilæum for lampen. Udover denne bordlampe udgave, så kan den også købes som gulvlampe eller som væglampe.

Specifikationer
Varenummer : 44152
EAN : 5708432441525

Oblique lampen er designet af Tom Stepp i 1979, og er i dag en moderne klassiker. Lampen findes i flere forskellige farver der gør det muligt at sætte dit helt personlige præg på indretningen. Oblique lampen er elegant og stilfuld og lampens drejelige hoved med tænd/sluk kontakt gør den til en fremragende læselampe. 

Designer: Tom Stepp
Materiale: Matlakeret aluminium 
Lyskilde: E27 max. 60W. 
Mål: H 55 cm.
Det asymmetriske lampehoved sikrer et blændfrit lys.
Lampehovedet derudover også kipbart og 360 grader drejeligt