Archi T2 Bordlampe med klemme Mat Hvid - Nordic Living

  Levering 1-4 hverdage
1.795,00 kr
  •   Levering 1-4 hverdage
  •   Gratis fragt på alle lamper
  •   Vigtigt Der medfølger gratis halogen lyskilde til lampen
  •   Prismatch Vi matcher den bedste pris! Læs om prismatch
Produktbeskrivelse

Archi T2 Bordlampe blev designet for første gang i 1937 af Jac Jacobsen. Ronni Gol har i samarbejde med Nordic Living moderniseret denne tidløse lampe. De har designet den i et vanligt stilrent og elegant nordisk look og sat det sammen med en række smarte funktionaliteter. Ydermere, så er det en bordlampe, der kan bruges på forskellige måder. Man kan bruge den som arbejdslampe, og man kan bruge den som læselampe. Archi er en forkortelse af architect. Det refererer til at lampen er lavet ud fra et klassisk arkitektlampedesign.

En af de smarte funktionaliteter du får med Archi T2eren, er muligheden for at rette på lampens højde og vinkel. Det giver anledning til, at man kan justere på lampen alt efter hvad man ønsker og har brug for. En anden fed ting ved lampen er, at skærmen holder lyset indenfor skærmen. Det sørger for, at man ikke bliver blændet af lampen, og at man får et koncentreret lys. Det er ikke en særlig stor lampe, vi har med at gøre. Det har den praktiske fordel, at den hverken fylder meget på dit bord, og at den ikke tager al opmærksomheden i lokalet. Det er alt sammen funktionaliteter, der til sammen giver en god og effektiv bordlampe.

LED-pærer passer godt til Archi T2 lampen. De er en mere energivenlig form for pære, da de ikke bruger lige så meget strøm som de andre pærer gør. Man sparer ikke kun på sin elregning, på grund af deres energivenlige natur, så er de også et godt grønt valg.

Archi T2 Bordlampe med klemme findes i 3 yderligere farver, udover denne mat hvide farve. Du kan finde dem i: mat sort, silk grey eller i sort/guld

Specifikationer
Varenummer : 940020
EAN : 5711389400200

Lyskilde: E27
Watt: max 46W
Mål: Krop 50 cm hver arm / Hoved Ø: 16 cm H: 17 cm - Inkl. bordklemme
Materiale: Aluminium
Designer: An original design

*Ønskes lampen med bordfod skal bordfoden købes ved siden af
Link herunder:

https://luxlight.dk/archi-t2-bord-hvid-o21-6